Mes naudojame slapukus siekiant individualizuoti jūsų naršymo patirtį ir jums rodomą turinį bei pateikti pasiūlymus, kurie būtų aktualūs būtent Jums. Parduotuvė naudoja tiek būtinuosius (svetainės veikimą užtikrinančius ar naudojimąsi ja palengvinančius) slapukus, tokius kaip filtravimo nustatymų ar prisijungimo prisiminimo, tiek ir analitinius slapukus. Mes nenaudosime ir jokiai trečiajai šaliai neleisime naudoti statistinės analizės duomenų tam, kad atsektų ar rinktų bet kokią informaciją, leidžiančią nustatyti šios svetainės lankytojų tapatybę. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų įdiegimu ir naudojimu. Savo sutikimą galėsite atšaukti bet kuriuo metu, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos – slapukų politikoje
Sutinku

Prisijungti

Paprasta!
Užsisakykite telefonu:
+370 675 92210


Medžio Centras
     
SCANDY |

Darbo batai U-Power Scandy S1P SRC ESD

74,00 EUR su PVM
     
 
 
     

Kiekis 

Sportinio stiliaus darbo sandalai SCANDY S1P SRC ESD SRC U-Power | RI00136

Lengvi ir patogūs „Red Industry“ linijos „U-Power“ apsauginiai su Nabucko batviršiu,  kompozicine Aliuminio pirštų apsauga, Kevlar pada apsauga , PU kompaktišku, neslystančiu, antistatiniu ir atspariu alyvai padu.  S1P SRC ESD

BATVIRŠIS
Specialiai pašiaušta ir apdirbta natūrali Nabuck oda išlaikiusi savo tvirtumą ir elastingumą.

PAMUŠALAS
Wing Tex kvėpuojantis naujos technologijos pamušalas.

PIRŠTŲ APSAUGA
AirToe Aliuminium apsauginė aliumininė noselė su ventiliacijos skylutėmis padedančiomis geriau vėdinti pėdą.

PADO APSAUGA
Save & Flex lengvas ir lankstus neperduriamas intarpas be metalo PS4 MATRIX.

VIDPADIS
Antifatigue WOW2 porėtas anatomiškas vidpadis su aktyvia priverstine ventiliacija - Vidpadis susideda iš dviejų elementų: minkšto dinaminio junginio arkos struktūra, pasižyminti savimodelinėmis savybėmis, galinčiomis tolygiai paskirstyti kūno svorio spaudimą pėdai.  Įdėklas, pagamintas iš revoliucinio BASF junginio, garantuojančio nuovargio savybes, sugeriantis ir pašalinantį kūno įtampą, kurią sukelia ilgalaikė stacionari padėtis fiksuotose darbo vietose. Rezultatas yra mažesnis kasdienis nuovargis per darbo dieną.

VIRŠUTINIS PADO SLUOKSNIS
Minkštas ir komfortiškas Poliuretano sluoksnis. SOFT E-TPU

APATINIS PADO SLUOKSNIS
Atsparus dilimui Poliuretano sluoksnis.

PLOTIS
Komfortiškas praplatintas 11 dydžio bato plotis pagal ergonominius Mondopoint reikalavimus.

ESD
Tinka naudoti ESD aplinkoje - apsauga nuo elektrostatinės iškrovos. ESD ( elektrostatinės iškrovos) komponentai ant batų išleidžia bate susidarančius elektrostatinius krūvius. Jie pirmiausiai apsaugo elektrostatiniam krūviui jautrius komponentus jautriose darbo srityse.

KITA
Paminkštinta apyčiurnio sritis.
Uždara užkulnio sritis. Energijos absorbacija kulno srityje.
Papildoma nosies srities apsauga nuo mechaninių pažeidimų.

STANDARTAS                                                
EN ISO 20345:2011   S1PSRCESD
 
DYDŽIAI
40-47 sandėliuojami
35-47 gamyba
 

Vidinio vidpadžio išmatavimai pagal dydžius Jūsų patogumui !

U-Power Surge Grip vidpadžių dydžių lentelė

U-Group gamintojo darbo avalynė išsiskiria naujausiomis patentuotomis technologijomis, dizainu ir svarbiausia - komfortu. Didelis dėmesys skiriamas bato ergonominėms savybėms, atsižvelgiant į dirbančiojo psichofiziologines galimybes ir elgesį darbo metu. Batų lankstumas, lengvumas bei Stress Out tehnologija išgauta bato forma, mažina nuovargį. Maksimali oro cirkuliacija, net tik naudojant termoizoliacinėmis savybėmis pasižyminčias medžiagas, bet ir perforuojant pirštų apsaugas bei vidpadžius. Ilgaamžiškumu ir atsparumu mechaniniams pažeidimams pasižyminčios medžiagos, bei maksimali apsauga, net viršyjanti standartų reikalavimus.

   
Susijusios prekės:



Krepšelis

Prekių nėra

Viso 0,00 EUR

Krepšelis Pirkti

Naujienlaiškiai

Sekite mus Facebook'e